تسلا ۲۰۰ هزار خودرو در سه ماه دوم ۲۰۲۱ تحویل داده است

شرکت تسلا که شاید مشهور‌ترین تولید کننده خودروهای تمام برقی در جهان است، در سه ماهه دوم سال ۲۰۲۱، توانسته ۲۰۰ هزار و ۲۵۰ دستگاه خودرو را تحویل بدهد. اگرچه این رقم برای این شرکت یک رکورد به حساب می‌آید اما همچنان رسانه‌هایی مثل وال استریت ژورنال، پیش‌بینی می‌کردند که این رقم بیشتر باشد!

این شرکت در همین مدت ۲۰۶ هزار و ۴۲۱ دستگاه خودرو را تولید کرده است. از بین تمام خودروهایی که تسلا در این سه ماه تولید کرده، بیشتر آن‌ها یا به طور دقیق‌تر، ۲۰۴ هزار و ۸۱ دستگاه از آن‌ها، مربوط به خودروهای تسلا مدل 3 و تسلا مدل Y می‌شدند. تسلا همچنین ۲ هزار و ۳۴۰ دستگاه مدل S و مدل X تولید کرده اما همچنان این شرکت تعداد زیادی خودروی تسلا مدل S Plaid باید تحویل مشتریانش بدهد که در آن تاخیر داشته است. اوایل ماه گذشته، تسلا یک رویداد به مناسبت طراحی مجدد مدل S برگزار کرد که در این رویداد از  پیشرانه جدید با توان بیشتر و حتی برد پیمایشی بیشتر، صفحه نمایش لمسی جدید و فرمان جدید رونمایی شد. 

برای مقایسه نیز باید بگوییم که تسلا در سه ماهه قبلی سال جاری میلادی، نزدیک به ۱۸۵ هزار دستگاه خودرو تحویل داده بود و تفاوت سه ماهه اخیر با قبل از آن کاملا مشهود است. این شرکت ظرفیت تولید خود را با ساخت کارخانه‌های جدید در ایالت تگزاس و کشور آلمان، افزایش داده و سعی دارد تا هدفی که ایلان ماسک در سال ۲۰۲۰ هدفگذاری کرده بود و نتوانست به آن دستیابد را پوشش دهد. این هدف، تحویل ۵۰۰ هزار دستگاه در سال ۲۰۲۰ بود.

از آن‌جایی که تسلا تحویل خودروهایش را بر حسب منطقه اولویت گذاری نکرده، اطلاعاتی از اینکه چه تعداد خودرو به مناطق مختلف ارسال شده است وجود ندارد. متاسفانه اخبار بدی هم در مورد تسلا شنیده می‌شود؛ اخیرا این شرکت مجبور به فراخوان ۲۸۵ هزار دستگاه از خودروهایش به دلیل اشکال احتمالی در کروز کنترل هوشمند آن‌ها شده بود. علاوه براین، خبری نیز منتشر شده درباره اینکه یک تسلا مدل S Plaid اخیرا در پنسیلوانیا آمریکا دچار آتش سوزی شده و حتی مدت کوتاهی راننده را در داخل خودرو حبص کرده بوده است. گرچه فرد گرفتار در نهایت توانسته خودش را نجات دهد اما خودروی وی به کلی آتش گرفته و تحقیقات جامعی در مورد این موضوع در جریان است.

جدا از این خبرهای بد، اخبار دیگری هم از مشکلات تسلا در تامین قطعات، چیپست‌ها و نیمه‌هادی‌ها می‌گویند. به طور کل مشکل کمبود چیپست این روزها همه شرکت‌ها را گرفتار خود کرده و تسلا هم چون خودروساز الکتریکی است، در خودروهای خود به این چیپست‌ها حسابی وابسته است. همین مشکل کمبود نیمه‌هادی باعث شده بود تا ایلان ماسک در توییتی رسما اعلام کند که قیمت خودروهای تسلا افزایش خواهد یافت.

در پایان، سه ماهه دوم سال جاری میلادی، جدایی برخی از مدیران ارشد این شرکت خودروسازی را هم شاهد بودیم که اتفاقا برخی از آن‌ها، چندسالی بود که در این شرکت فعالیت می‌کردند.

منبع :    theverge.com

دیدگاه کاربران

  حذف
0/1000
loading...

loading... لطفاً منتظر بمانید ...