
راه حل جدید دبی برای مقابله با کم آبی؛ بارورکردن ابرها با استفاده از پهپاد
گرمای طاقت فرسا و خشکسالی را میتوان یکی مهمترین مشکلات بشر در آستانه ورود به دهه سوم قرن جدید دانست. شهر دبی به عنوان یکی از توریستیترین شهرهای جهان، تصمیم گرفته است تا برای مبارزه با گرمای گاهی 50 درجهای در این شهر، از پهپادها برای به وجود آوردن باران مصنوعی استفاده کنند.
مقامات اماراتی هفته گذشته چندین ویدئو به اشتراک گذاشتند که بر اساس آنها، چندین درون باعث به وجود آمدن قطرات باران و ریزش آنها در یکی از خیابانهای دبی میشدند. به گفته مرکز ملی هواشناسی در دبی، پهپادها با شلیک پرتوهای لیزر به سمت ابرها، باعث بارور شدن الکتریکی آنها میشوند تا رطوبت هوا بتواند با تشکیل دادن قطرات بزرگ آب، به شکل باران به سمت زمین ببارند.
بر اساس گزارش businessinsider، شهر دبی که این تکنولوژی را در همکاری دانشگاه ردینگ در انگلیس فراهم آورده، تاکنون 15 میلیون دلار در 9 پروژه مشابه دیگر برای رفع مشکلات خشکسالی و گرمای شدید صرف کرده است و علاوه بر درونها، از فناوریهای قدیمی باروری ابرها نیز استفاده میکند.
تکنولوژی باروری ابرها که از سال 1923 در ایالت متحده آمریکا و برای کاستن از مشکلات مربوط به دورههای طولانی خشکسالی به کار گرفته شد، از یدید نقره برای ساختن قطرات آب در هوا استفاده میکند. منتقدان اعتقاد دارند که استفاده از درونها و دیگر روشها برای تشکیل باران، ممکن است باعث به وجود آمدن سیلابهای گسترده شوند.
بسیاری از کشورهای جهان تلاش برای رویارویی با اثرات بحرانهای ناشی از تغییرات اقلیمی را آغاز کردهاند. در آمریکا، بیل گیتس روی یک فناوری نوین برای انعکاس دادن نور خورشید از جو سیاره به هدف خنک کردن سطح کره زمین سرمایهگذاری میکند.
باید بدانیم که سال 2021 علاوه بر ویروس کرونا، گرمای شدید و آتشسوزیهای مهارنشدنی نیز با خود به همراه داشت. امسال بسیاری از نقاط کره زمین گرمترین روزهای خود در تاریخ را به ثبت رساندند و تغییرات اقلیمی در بعضی از مکانها، با سیلهای ویرانگر خود را نشان داده است.


زمان اتصال گوشیهای هوشمند به اینترنت ماهوارهای استارلینک مشخص شد

تلگرام در مدت شش ماه بیش از یک میلیون مشترک پریمیوم جذب کرد

ایلان ماسک احتمال ساخت گوشی رقیب آیفون و محصولات اندرویدی را مطرح کرد

جمعیت جهان به 8 میلیارد نفر رسید
دیدگاه کاربران
لطفاً منتظر بمانید ...